15-34-elvis„He said that the only thing in life he got any enjoyment out of was eating.“

Mary Jenkins Langston, die Leibköchin von Elvis Presley, über ihren Arbeitgeber

 

 

Und so sah ein typisches Elvis-Frühstück aus:

„…he loved big, country-style breakfasts – say, a plate of about four or five scrambled eggs, a half-pound of sausage or maybe bacon extra-crisp–but not burned, like some’ve said – and, let’s see, about five or six buttermilk biscuits, I think that was about it.”

Eines seiner Lieblingsrezepte war ein Erdnussbutter-Bananen-Sandwich. Sehr sehr viele Kalorien …  Das Rezept findet sich ausführlich auf der Homepage von Elvis-Fan Manuela Neumann.

Wer weitere  Lieblingsspeisen des King nachkochen möchte, findet hier die passenden Rezepte:

Are You Hungry Tonight?   Elvis‘ Favorite Recipes
by Brenda Arlene Butler(Compiler)
Published August 31st 1992 by Gramercy
ISBN 051708242X (ISBN13: 9780517082423)
oder auf deutsch:
Das Original-Elvis-Kochbuch
von Elisabeth Wolf-Cohen, Bassermann-Verlag 1999
Are you hungry tonight? Elvis und seine Köchin

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